fbpx
MusicalWorld
Lees verder
"Waar het enthousiasme bij veel jeugdvoorstellingen even op stoom moet komen, blijkt dat hier totaal niet nodig. De kinderen hebben een dijk van een middag!"

Het Feest van Tante Rita –
de Musical!

Met alle hits van Minidisco

Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van o.a. Coco Loco, Dans met Tante Rita, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa!

Een feestje van een voorstelling!
In een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Theo en zijn zusje Lulu mogen voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita. Ze beleven een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten de meest bijzondere figuren. Het wordt spannend als er dieren uit de dierentuin ontsnappen en Brul de Leeuw in het bos blijkt rond te lopen.

Minidisco en het Feest van Tante Rita is de vrolijkste meezingmusical (4+) met 10 van de grootste en bekendste Minidisco-hits. Een verrassende swingmusical vol humor voor kinderen én hun (groot)ouders. Dit jaar in theaters door heel Nederland!

Duur voorstelling: 70 min Leeftijd: 4+ (Dit is een advies)

FAQ

Meest gestelde vragen en de antwoorden daarop!

Nee hoor, 4+ is een adviesleeftijd die wij meegeven aan de voorstelling. Ieder kind is anders: Ouders kunnen dus het beste zelf bepalen of hun kind geschikt is om naar het theater te komen om deze “feelgood” voorstelling te komen bekijken.

Normaal gezien is een kindervoorstelling van 70 minuten aan de lange kant, maar door de aanstekelijke muziek en de speciale opbouw van deze voorstelling lijkt de voorstelling zo voorbij! We geven dan ook vaak in de foyer nog een kleine toegift!

De Dieren uit de dierentuin; Coco Loco (ook bekend als pepernotendans); Theo Theo/Ik zie ik zie; Junglelied; Ziek; Kopje; Cowboy Johnny; Tsjoe Tsjoe Wa; Brul de Leeuw; Dans met Tante Rita; Chocolade; 

Je kunt altijd contact met ons opnemen via:

Social Media : Stuur ons een Privé bericht.

Mail: info@minidiscotheater.nl