fbpx
Cast

Cast

Lucas van den Elshout | Theo
Lucas studeerde aan Artez Muziektheater en later aan de Frank Sanders Akademie. Na zijn studie was hij te zien in Draak en het Grote Drakenkasteel en The Rockfrogs. Naast theateracteur is Lucas ook stemacteur en spreekt hij tientallen tekenfilms in en is hij te horen in o.a. Pokémon, Spirited Away en Frozen 2.

Marcela Rocha | Lulu
Marcela Studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts. Zij tourde door Canada met de Sgt. Wilson’s Army Show ‘Music on the bridge en is vaste actrice bij Kindertheater De Toverknol. Als backingvocal werkte zij mee aan Toppers in Concert.

Hilke Bierman | Moeder, Buschauffeur, Brul de Leeuw
Hilke studeerde aan het Conservatorium in Alkmaar. Zij was te zien in tientallen musicals, kluchten en cabaretvoorstellingen. O.a. in Les Misèrables, Allo Allo, The Full Monty en in de hoofdrol van Roos in de musical Mamma Mia. Hilke werd al zes keer genomineerd voor een MusicalAward. Ze is verder een veel gevraagd voice-over en stemactrice in tekenfilms en series.

Robin van den Akker | Vader, Frank Vonk, Cowboy Johnny, Tante Rita
Robin studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde grote rollen in o.a. Aïda, Mamma Mia, Miss Saigon, Sister Act en The Lion King. Op tv was Robin o.a. te zien in Op Zoek naar Joseph, Riphagen en GTST.

Vaste dansgroep

Dansers

Vaste dansers

Onze vaste dansers Ebel, Fleur, Gioia, Jazz, Joey, Mila, Milou, Skylar, Suzanne en Zoey, zijn afkomstig van Dansstudio Marcella van Altena. Iedere voorstelling vormen 4 van deze dansers de vaste danscrew.

Per voorstelling wordt deze danscrew aangevuld met 8 gastdansers.

 

Creatives

Muziek Minidisco | Jan van der Plas en Didi Dubbeldam

Script Saskia Egtberts

Regie Nick Fleuren

Choreografie Frank Beurskens

Decorontwerp Wannes van der Veer

Lichtontwerp Bart van den Heuvel

Geluidsontwerp Ray Elderman

Kostuumontwerp Robbert Elbers

Casting Typies Casting

Uitvoerend producent Arnan Samson en Bas Wesseling

Producent BazarMedia

Impressariaat Impact Entertainment

Foto’s Robert van der Ree en Roy Beusker

Speciale dank aan

Prins Bernhard Cultuurfonds

NORMA fonds

Jeroen Kijk in de Vegte